Як я перестала купувати светри на один сезон
У мене це питання виникло зовсім не через моду, а через втому від речей, які виглядають нормально тільки перший місяць, а потім або розтягуються, або починають кошлатитися, і в результаті ти знову стоїш перед шафою і думаєш, що вдягти, хоча светрів наче багато, але жоден не хочеться брати, тому я почала звертати увагу не на тренди, а на базу, м’якість тканини і те, як річ відчувається на тілі протягом дня, бо для мене комфорт став важливішим за яскравий вигляд.
8 Views

Я прийшла до такого ж висновку після кількох невдалих покупок, коли светр або коловся, або був надто жорсткий, і його хотілося зняти вже через годину, тому я вирішила шукати щось максимально універсальне, щоб підходило і для роботи, і для прогулянок, і просто для повсякденного життя, і в процесі пошуку натрапила на https://luforu.com/katalog/verh/svetry/ не як на щось модне, а як на приклад того, як можуть виглядати нормальні базові речі без зайвого декору, мені сподобалося, що светри не кричущі, але виглядають акуратно і дорого, з мого досвіду саме такі речі живуть у гардеробі довше за сезон, я помітила, що коли матеріал м’який і приємний, ти автоматично частіше обираєш цю річ, ще важливо, що крій дозволяє комбінувати светр з різним одягом, а не тільки з джинсами, я ношу подібні моделі і з класичними штанами, і з спідницями, і вони всюди виглядають доречно, також варто звертати увагу на щільність тканини, бо надто тонкі швидко втрачають форму, а надто грубі обмежують рухи, для мене ідеальний варіант це коли светр теплий, але не важкий, і його можна носити шарами, тоді він працює і восени, і взимку, і навесні, що реально економить гроші і час.